رتبه آزمايشگاه مرکزي دانشگاه در پانزدهمين دوره ارزيابي عملکرد مراکز عضو شبکه آزمايشگاهي فناوري نانو در سال 1395

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پانزدهمين دوره ارزيابي عملکرد مراکز عضو شبکه آزمايشگاهي فناوري نانو معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري بر اساس عملکرد اين مراکز در سال 1395 و بر پايه سه شاخص «مشتري مداري»، «ميزان کارکرد» و «همکاري شبکه‌اي» انجام پذيرفت. در اين ارزيابي، « آزمايشگاه پژوهشي و تحقيقات کاربردي- مرکزي » دانشگاه شهيد باهنر کرمان در بين 79 عضو قطعي شبکه آزمايشگاهي فناوري نانو، با 12 پله صعود نسبت به سال 94 حائز رتبه 28 گرديد. قابل ذکر است که فاصله آزمايشگاه مرکزي دانشگاه باهنر با رتبه 15 اين فهرست (آزمايشگاه مرکزي دانشگاه فردوسي مشهد) تنها سه امتياز است که انتظار مي رود با راه اندازي آزمايشگاه سراميک و نسوز در سال جاري، اين آزمايشگاه به 10 آزمايشگاه برتر فهرست، نزديک گردد. بديهي است که توجه بيشتر و استقبال اعضاي هيات علمي و تشويق دانشجويان تحصيلات تکميلي دانشگاه به استفاده از امکانات آزمايشگاه مرکزي دانشگاه خود، سهم بسزايي در ارتقاي کميت، کيفيت و رتبه خدمات اين آزمايشگاه خواهد داشت.

گفتني است، خانم لاله رضازاده کارشناس آزمايشگاه مرکزي نيز در سال 94 به عنوان يکي از رابطان برتر مراکز عضو شبکه آزمايشگاهي فناوري نانو معرفي شد. در انتخاب کارشناسان و رابطان مراکز عضو، شاخص‌هايي مانند ميزان و نحوه ارتباط با شبکه آزمايشگاهي، ميزان ارتباط با ساير مراکز عضو شبکه و کيفيت ارايه گزارش عملکرد مورد ارزيابي قرار مي گيرد.

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1396/04/25