کمیسیون دائمی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه، روز چهارشنبه 28تیرماه96، به ریاست دکتر محمدحسین امید؛ دبیری دکتر محمدعلی طاهر، در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه، مواردی نظیر بودجه تفصیلی سال 1396، اصلاحیه بودجه تفصیلی سال 1395، گزارش حسابرسی مؤسسات عضو هیأت امنا، برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی سیرجان، کاهش ساعت کار بانوان دارای شرایط خاص، ایجاد مرکز رشد و تجاری سازی در دانشگاه شهیدباهنر کرمان، نحوه همکاری استادان و متخصصان خارج از کشور با مؤسسات عضو هیأت امنا، تمدید خدمت پیمانی و رسمی آزمایشی، تمدید مأموریت آموزشی اعضای هیأت علمی مؤسسات عضو هیأت امنا، مطرح و تصمیم گیری شد.

گفتنی است، سعید رضائی، معاون مرکز هیات‌‌های امنای وزارت متبوع، احمد کلیوند؛ نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور، رؤسای مؤسسات عضو هیأت امنا (دکتر غلامعباس بارانی، دکتر شاپور کوهستانی، دکتر محمدعلی نورالهی و دکتر غلامرضا سعیدی) به عنوان اعضای حقوقی و (دکتر علی مصطفوی، دکتر محمدرضا فدائی، دکترمحمدمهدی مولایی، دکتر محمدرضا اسلامی) به عنوان اعضای حقیقی در جلسه حضور داشتند و دکتر حسین نظام آبادی پور نیز در این جلسه به عنوان عضو حقیقی انتخاب شدند.

شایان ذکر است، مصوبات جلسات کمیسیون دائمی پس از تصویب در هیأت امنا قابل اجرا هستند.

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1396/04/31