نخستین جلسه ستاد استقبال از نودانشجویان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نخستین جلسه ستاد استقبال از دانشجویان جدید، روز چهارشنبه 18 مرداد ماه 96، باحضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حمزه؛ سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر بصیری؛ معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر تراز؛ مدیر کل امور آموزشی، دکتر حسین‌خانی؛ سرپرست روابط عمومی و دیگر و مسئولان دانشگاه، در دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر مصوبات زیر به تصویب رسید:
-
حوزه معاونت های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و واحدهای تابعه، اطلاعات جدید خود را به معاونت فرهنگی و روابط عمومی دانشگاه ارائه نمایند تا در نشریه ویژه نودانشجویان  و سایت دانشگاه، قرار داده شود.
-مکان های استقرار ستاد استقبال دانشجویی، به تفکیک جنسیت مشخص شد.
-غرفه های آموزشی، دانشجویی و فرهنگی به طور مجزا برای خواهران و برادران به منظور اطلاع رسانی با مسئولیت کارشناسان خبره و  مطلع، تشکیل گردد.
-
مقابل در اصلی دانشگاه، غرفه اطلاع رسانی اولیه با مسئولیت انتظامات دانشگاه و باجه های مشاوره، زیر نظر ستاد استقبال برپا شود.
ـ امکانات رفاهی و پذیرایی برای خانواده و همراهان نودانشجویان در نظر گرفته شد.

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1396/05/18