جلسه ملاقات دانشجویی شنبه 21مرداد ماه 96

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به روال هر هفته، جلسه ملاقات دانشجویی شنبه 21مرداد ماه 96، با حضور دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه، دکترنظری؛ معاون دانشجویی، دکتر ابراهیمی؛ مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی و دکتر تراز؛ مدیر کل امور آموزشی دانشگاه، در اتاق رئیس دانشگاه، بر گزار شد.

دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه، پس از شنیدن صحبت های مراجعه کنندگان گفت: به این نکته واقف هستیم که با وجود تلاش های بی شمار، هنوز مشکلات، به طور کامل و آن گونه که مورد انتظار است، مرتفع نگردیده است. مقداری نیز به ما حق بدهید چرا که مسائل بسیار و اعتبارت محدود است، اما تا آن جایی که در توانمان باشد فضایی مطلوب همراه با آرامش روحی را برای شما عزیزان فراهم می نماییم که دغدغه‌ای جز درس خواندن نداشته باشید و به کسب علم بپردازید. برای مرتفع نمودن مسائل موجود در این دانشگاه برنامه هایی را در نظر داریم که بخشی از آنها عملی شده و بخش دیگر نیز نیازمند زمان و همچنین سعه صدر شما دانشجویان است.

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1396/05/21