جلسه هیأت رئیسه 22 مردادماه، برگزار شد

به گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه، جلسه هیأت رئیسه روز یکشنبه22 مرداد ماه96، با حضور دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حمزه؛ سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر بصیری؛ معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر اسلامی؛ معاون اداری، مالی و مدیریت منابع، دکتر نظری؛ معاون دانشجویی، دکتر مولایی؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر نظام آبادی پور؛ معاون پژوهشی و فناوری و دکتر ابراهیمی؛ مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، در اتاق رئیس دانشگاه، برگزار شد.

درابتدا دکتر اسلامی، آیاتی از قرآن کریم را تلاوت نمود و درادامه حجت الاسلام والمسلمین حمزه، درس هفتم از نامه پیامبر اکرم(ص) به ابوذر غفاری را مطالعه و توضیح داد.

سپس دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه، گزارشی از نشست رؤسای دانشگاه‌ها به هیأت رئیسه ارائه داد و پیرامون موضوعات جلسه صحبت هایی را بیان کرد.

در ادامه دکتر مولایی؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، گزارشی از نشست معاونین آموزشی در تهران را ارائه نمود

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1396/05/22